9 YAŞINDA KARİYERLİ BİR KARİKATÜRİST  
9 YAŞINDA KARİYERLİ BİR KARİKATÜRİST

9 YAŞINDA KARİYERLİ BİR KARİKATÜRİST

Manisa Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencisi Taha Arben Vurgun, 6 yaşından beri çizdiği karikatürlerle kendine hayran bırakıyor.

Hayallerini çiziyor, çizdikleri ile beğeni topluyor. Küçük karikatürist Taha Arben, ustalara taş çıkarıyor. 6 yaşında karikatür çizmeye başlayan Vurgun,  hayal dünyasının kahramanlarını kâğıda döküyor.  Birçok ünlü karikatüristle birlikte çizimler yapan Vurgun'un karikatürleri çocuk dergilerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 
 
Aynı zamanda BİLSEM öğrencisi olan Taha Arben, Manisa Çağatay Uluçay İlkokulu'nda eğitim görüyor. Birçok kez ünlü isimlerle birlikte çizim yapma şansı yakalayan çocuk yazar, son olarak NASA'da çalışan tek Türk kadın profesör olan Feryal Özel'in karikatürünü çizerek kendisine hediye etti. 
 
Bitmek bilmez merakı ile hayallerinin peşinden koşan Taha Arben'in en büyük hayali; kendisinin yazıp-çizdiği, insanların beynindeki kötü düşünceleri silen "Dr.Alzheimer" kitabını 2020 yılında yayımlamak.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.