Bakan Avcı Öğretmen Huzurevi´ni ziyaret etti  
Bakan Avcı Öğretmen Huzurevi´ni ziyaret etti

Bakan Avcı Öğretmen Huzurevi´ni ziyaret etti

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Validebağ Mustafa Necati Bey Öğretmen Huzurevi´nde yaşayan emekli öğretmenleri ziyaret etti. 

Bakan Avcı Öğretmen Huzurevi´ni ziyaret etti

Huzurevinde yaşayan emekli öğretmenler, Bakan Avcı´nın ziyretinden duydukları mutlulğu dile getirerek eğitim üzerine sohbet edip anılarını paylaştılar.  

Bakan Avcı ile emekli öğretmenler arasında sıcak diyalogların yaşandığı ziyarette; emekli bir öğretmen, yaptırdığı 22 derslikli bir okuldan söz etti ve okulun İstanbul´da uluslararası kalite belgesine sahip üç okuldan biri oludğunu belirtti.

Bir öğretmenin, "Siz de mi öğretmensiniz?" şeklindeki soruya Bakan Avcı, "Ben de üniversite öğretmeniyim" diye cevap verdi. Eğitime verdikleri hizmetleri anlatan bazı emekli öğretmenler Köy Enstitüsü mezunu olduklarınnı ifade ettiler. Huzurevinde çok mutlu olduklarını ve yöneticilerden memnun kaldıklarını dile getiren öğretmenler, dünyaya yeniden gelseler yine öğretmen olmak isteyeceklerini belirttiler.

Huzurevinde yaşayan emekli öğretmenler Millî Eğitimin çok büyük bir aile olduğunu belirtirken Bakan Avcı da böyle büyük bir ailenin üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.