BAKAN YARDIMCISI AŞKAR, İZMİR'DE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ  
BAKAN YARDIMCISI AŞKAR, İZMİR'DE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAKAN YARDIMCISI AŞKAR, İZMİR'DE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Petek Aşkar bir dizi ziyarette bulunmak üzere İzmir'e gitti. 

Aşkar, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaretinin ardından il müdür yardımcıları ile bir araya gelerek 2022-2023 eğitim öğretim yılında yürütülecek çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 
 
Toplantı sonrasında Aşkar, Konak Mevlana İlkokulunda öğrencilerle buluştu. Güzelbahçe ilçesinde Dr. Güngör Özbek Anadolu Lisesinde devam eden yaz okullarındaki öğrencilere de bir ziyaret gerçekleştiren Aşkar, İzmir Bilim Olimpiyatları, matematik ve dil seferberliği ile ilgili bilgi aldı. Öğrenciler, Aşkar'a kendi hazırladıkları okul tişörtünü hediye etti.  
 
Aşkar'ın İzmir programında Mustafa Saadet Alanyalıoğlu Ortaokulunda özel öğrencilere yönelik devam eden yaz okulu ve tarım bahçesi de vardı. 
 
Bakan Yardımcısı Aşkar, Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çevik ile birlikte Cengiz Topel Anadolu Lisesinde devam eden güçlendirme çalışmaları ve Payamlı Köyü İlkokulunun yeniden eğitime açılması için devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 
 
Aşkar,  Torbalı ilçesinde ise Subaşı ve Ahmetli İlkokullarında mevsimlik tarım işçilerinin çocukları için açılan kurslara giderek öğrencilerle sohbet etti. Aşkar'a Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya da eşlik etti.  
Ahmetli ve Subaşı ilk ve ortaokullarında eş zamanlı olarak toplamda 9 derslikte devam eden eğitimlere 245 öğrenci katılıyor.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.