ÖĞRENCİLERDEN BARIŞ PINARI HAREKÂTINDAKİ MEHMETÇİKLERİMİZE...  
ÖĞRENCİLERDEN BARIŞ PINARI HAREKÂTINDAKİ MEHMETÇİKLERİMİZE...

ÖĞRENCİLERDEN BARIŞ PINARI HAREKÂTINDAKİ MEHMETÇİKLERİMİZE...

Şanlıurfa'da ve Sivas'ın Şarkışla ilçesinde öğrenciler, Barış Pınarı Harekat'ında görev yapan askerlere destek amacıyla ay-yıldızlı figür ve "Barış Pınarı" yazılı koreografi hazırladı.   


Şanlıurfa'da Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda öğrenim gören 250 öğrenci, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek amacıyla bir araya geldi.

Okul bahçesinde toplanan öğrenciler, ay-yıldızlı figür ve "Barış Pınarı" yazılı koreografi oluşturdu. 

Okul Müdürü Mustafa Kahyaoğlu, Mehmetçik'in barış ve huzurun tesisi için gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'nın başarılarla devam ettiğini belirterek "Ordumuzdan dualarımızı eksik etmiyoruz." dedi. 

Sivas'ta ise Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, bedenleriyle ay-yıldızlı figür oluşturup, mehter takımı eşliğine marşlar okudu, askerler için dua etti.

Okulun müdürü Süleyman Sipahi, Barış Pınarı Harekatı'na manevi destek vermek istediklerini dile getirdi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.