ÖĞRETMENLER, YARIYIL TATİLİNDE ÖBA ÜZERİNDEN İSTEDİĞİ EĞİTİMİ ALABİLECEK  
ÖĞRETMENLER, YARIYIL TATİLİNDE ÖBA ÜZERİNDEN İSTEDİĞİ EĞİTİMİ ALABİLECEK

ÖĞRETMENLER, YARIYIL TATİLİNDE ÖBA ÜZERİNDEN İSTEDİĞİ EĞİTİMİ ALABİLECEK

Yarıyıl tatilinde öğretmenlere isteğe bağlı hizmet içi eğitim verilecek. Öğretmenler, 24 Ocak-4 Şubat tarihleri arasındaki eğitimlere Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden MEBBİS ve e-Devlet şifrelerini kullanarak erişebilecek.  


Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini çok boyutlu desteklemek amacıyla kurulan "Öğretmen Bilişim Ağı" (ÖBA) ilk kez bu yarıyıl tatilinde öğretmenlerle buluşacak.

 

Sistem üzerinden öğretmenlere verilecek yarıyıl tatilindeki eğitimlere 24 Ocak-4 Şubat'ta MEBBİS ve e-Devlet şifreleri kullanılarak erişilebilecek.

 

Eğitimlerini tamamlayan öğretmenler, e-Sertifika'ları MEBBİS Hizmet İçi Eğitim Modülü'nden alabilecek.

 

Öğretmenlere verilecek eğitim alanları şöyle:

"İklim Değişikliği ve Çevre Eğitimi Semineri, Atık Yönetimi ve Sıfır Atık Semineri, Fikrî ve Sınai Mülkiyet Hakları Semineri, Kütüphane Organizasyonu ve Kullanımı Semineri, İlk Yardım Uzaktan Eğitimi Semineri, Geçici Koruma Statüsündeki Çocuklara Rehberlik Hizmetleri Semineri, Geçici Koruma Altındaki Çocuklarla Psikolojik Danışma Becerileri Semineri, İngilizce Dil Sistemi Öğretim Becerilerinin Geliştirilmesi Semineri, Dijital Becerilerin Geliştirilmesi Semineri, Etkinlik Temelli Ders Tasarımı."

 

24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihlerinde planlanan eğitimlerle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.