"ÖĞRETMEN GÖZÜYLE EĞİTİM ÖĞRETİM" FOTOĞRAF SERGİSİ ANKARA'DA AÇILDI  

"ÖĞRETMEN GÖZÜYLE EĞİTİM ÖĞRETİM" FOTOĞRAF SERGİSİ ANKARA'DA AÇILDI

Millî Eğitim Bakanlığınca, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde 81 ilde düzenlenen "Öğretmen Gözüyle Eğitim Öğretim" temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı serginin açılışı Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde yapıldı. 

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Türkiye geneli öğretmenler arası "Öğretmen Gözüyle Eğitim Öğretim" temalı eserlerin yer aldığı sergi açılışı, MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural ile öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. 
 
81 ilden yarışmaya katılan öğretmenlerin eserleri ilk aşamada il millî eğitim müdürlükleri tarafından değerlendirildikten sonra bu eserler arasından 700'ü Millî Eğitim Bakanlığına gönderildi. Bakanlıkça belirlenen jürinin değerlendirmesi sonucunda 700 fotoğraf arasından seçilen 100 eser bugün itibarıyla Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde sergilenmeye başlandı. 
 
Programda, Türkiye genelinde ilk üç dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan eser sahibi öğretmenlere ise Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu tarafından ödülleri verildi. 
 
Ayrıca yarışmada seçici kurul olarak görev yapan jüri üyelerine plaket ve katılım belgeleri takdim edildikten sonra sergi alanı ziyaretçilerle birlikte gezildi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.